cazare predeal holiday

Wiki Article

hotel de cazare predeal
Ne-a placut foarte mult totul, personalul a fost deosebit de amabil si dispus sa ne ofere cea mai buna experienta. Mic dejunul a fost foarte bun, cu ingrediente proaspete, mi-a placut ca este a la carte si nu un mic dejun sub forma unui bufet.

Aici puteti petrece vacante de vis, avand parte de confortul si linistea mult dorita, toate acestea la un pret fara concurenta. Pensiunea Eden are o capacitate totala de cazare de 22 locuri in twelve camere si un apartament, ...

Superb selling price for a nice condominium in Predeal. It was comfortable and we experienced all the things we wanted at disposal - kitchen area, bathtub, even some video games to Participate in with the family. It had been a good keep and we liked it.

The hotel's locale is not really in the center of Predeal, but it is in a lovely put with an amazing view about the mountains. The breakfast was excellent for just a three-star hotel

laPensiuni.ro a selectionat cele mai bune oferte pentru cazare in pensiuni in Predeal, care ofera conditiile ideale pentru o vacanta in natura cu maximul de relaxare, satisfactie si comfort.

Fiind situat intr-o zona superba a Muntilor Bucegi, hotelul poate fi alegerea perfecta atat pentru sezonul de vara pentru aerul curat si traseele montane cat si pe timp de iarna datorita partiilor de ski pe care orasul Predeal cazare hotel mont blanc predeal le are. Dotari si servicii

La Elexus Boutique, hotel in Predeal de 3 stele, vei gasi toate facilitatile necesare pentru o vacanta placuta si relaxanta.

 Ia-ți familia, prietenii și vino la noi! Îți garantăm că vei găsi un loc relaxant cu aer curat, unde vei hotel rozmarin predeal am fost acolo putea cazare predeal cu spa să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Predeal is a tiny bit overrated imo, especially with no snow over the mountains. But Thankfully in near proximity There is certainly Azuga and, behold, Busteni in which hotel zada predeal contact you can recognize the Cantacuzino Castel - Nevermore Academy *Wednesday Netflix and likewise wonderful views (in case you travel by vehicle, it might get tight on parking)

Rezervă o vacanță și vei avea parte de mic dejun și acces gratuit la SPA, cu piscină interioară, jacuzzi, saună uscată, saună umedă și sală de Health.

- aplicația mobilă My Edenred, care poate fi descărcată pe telefoanele de suggestion smartphone iOS, Android

Restaurantul dispune si de un separeu intim cu o capacitate de pana la fifty de locuri. NOU! Animalele de companie pot fi cazate la EDEN PET HOTEL in functie de disponibilitate, la tarifele din momentul rezervarii! Masaj (cu programare)

Pensiunea Cornelia este situată in stațiunea Predeal la o altitudine de 1100 m de DN1, la doar one km de pârtia Clăbucet , cu o priveliște superba asupra Caraimanului și a Colții Morarului , lângă liziera padurii va oferă posibilitatea hotel rudo predeal petrecerii unui concediu liniștit și de neuitat.

Casa de vacanta Cristian. Oferim cazare in conditii de eleganta si confort, vila cu 6 dormitoare fiecare cu baie proprie, compartimentata astfel:

Report this wiki page